Zece trucuri de machiaj, care profesioniștii nu ne spun

Nu toate magia de make-up este de a avea cele mai bune produse și instrumente. Uneori trebuie să recurgă la un animal de trucuri pentru a obține rezultate profesionale

Deși acest lucru este rar, foarte curios de a vedea în acțiune un profesionist make-up artist. Pentru că, pe lângă faptul că el este înarmat întregii sale cosmetice de artilerie, de invidiat cu o curea pentru perii și a portofoliului de produse pentru machiaj, care nici măcar nu știa că ele există, le folosesc nu sunt complicate, dar cu adevărat eficiente макияжные trucuri.

PROMOVAT DE CONȚINUT

Mayte Garrido „”în микропигментации există o mulțime de factori, care trebuie luați în considerare”

În acțiune sunt tampoane de bumbac, тальковые pulberi, șervețele de hârtie și chiar saliva, ca mijloc universal de make-up

Anume atunci, vor intra în vigoare, bețișoare, тальковые pulberi, șervețele de hârtie și chiar saliva universal ca mijloace pentru îndepărtarea machiajului (jur Max Factor). Deși mulți vor fi în securitate de la detectare, aici voi aduna unele dintre cele mai comune bloggeri de pe internet. Acestea sunt toate foarte inteligent!

  1. Buzele cu 3D-capacitate: când окрашиваете buzele într-o culoare intensă, cum ar fi rosu, fuchsia sau maro, puteți să le dea un efect vizual de volum, prin aplicarea un pic de culoare mai deschisa irisada Eyeshadow în partea centrală a ambelor buze. Puteți obține același efect cu mult mai luminoasă buza decât cel pe care îl utilizați pe bază de sau mată umbra pentru ochi. Cheia constă în faptul că utilizați clar nuanta pentru efect. Cel mai elocvent exemplu este un ruj roșu, cu o tentă roz palisadele:

Make-up trucuri: buzele volumul 3D

Imaginea departamentul de frumusete

Vă recomandăm să

Pas-cu-pas pentru perfectă și de durată губного de culoare roșie

  1. Nu mai petele de rimel pentru a genelor: mai ales atunci când nu avem prea mult timp pentru machiaj, se pare inevitabil vopsite rimel din jurul ochilor, mai ales atunci când aplicăm o pe genele de jos. Pentru a evita acest lucru, puteți folosi un truc cu o lingura de plastic, pe care veți fi de a menține genele, pentru a le face confortabil, dar, de asemenea, oferindu-îndoit din forma părului. Face același lucru cu genele superioare și economisiți timp, primind mai bun finisaj.

Make-up trucuri: plastic, lingura pentru gene

  1. Asigurați-vă fard de neon: puteți ilumina plictisitor nuanta tale umbre, aplicând alb карандашную baza pe pleoapa ca bază. O fuziune între cele două tonuri va duce la un nou, mai флуоресцентному și colorată, nuanțe, decât originalul. De asemenea, încercați să utilizați această tehnică cu lac de unghii, aplicarea unui strat de bază într-mată de culoare alba, apoi un strat subțire de culoare pe care doriți să evidențiați. Este o tehnica care a vandut Revlon lor de neon duo de artiști.

Make-up trucuri: neon vopsea cu emailul alb

  1. Scoateți bigudiuri pentru gene: cel mai bun mod de a obține curbe și feminin genele-aplica bigudiurile în două locații diferite. În primul rând, de la baza genelor (feriți-vă de Щипков!), pentru a trece apoi la jumătate dintre ele. Astfel, veți obține mai mult de ridicare a genelor. În plus, puteți utiliza încă unul foarte util și un truc simplu pentru a obține profesionale genelor: se încălzește cu uscător de cauciuc bigudiuri, înainte de a utiliza pentru a obține suplimentare de fixare.

Truc de machiaj-scoateți bigudiuri genelor meci

  1. Utilizați fard de ochi și tușul pentru ochi: acest truc vă va ajuta să nu lase pe obraji au fost vopsite cu pulbere fard de ochi, dar, de asemenea, ideal pentru a determina aspectul de” V „ochii, dar, de asemenea, încheierea de sus și de jos „contur de ochi pentru ochi”. Când trage termică banda,tu a verifica, așa cum este definită de machiaj pentru ochi.

Truc de machiaj: de căldură pentru fard de ochi și dermatograf

Painted Ladies

  1. Acasă” BB cream”: creați-vă propriul „BB cream”, prin amestecarea lor preferat o crema hidratanta (cu sau fără tratament) cu dvs. de baza pentru machiaj. În funcție de cât de mult sunteți bronzate, alegeți dacă doriți, pentru a obtinut nuanta a fost mai mult sau mai puțin clar. În timpul iernii, de exemplu, puteți utiliza mai mult de un amestec fin, fără a fi atât de bronzat.

Truc de machiaj: crema BB acasa

  1. De lungă durată „linie”: dacă doriți să nuanțare inferioare a genelor nu разваливалась în termen de câteva ore, încercați să aplicați translucide de praf cu o perie pentru compactarea de finisare.

Truc de machiaj: pulberi pentru garnituri de linie

The Beauty Department

  1. Ridicați privirea: mai întâi, utilizați un mat roz creion sau dens de culoare, pentru a aplica o linie sub arcul sprâncenelor, care se adâncește de la sfârșitul jumătate. Apoi se aplică un alt cod de bare cu același creion de mai sus externe de jumătate din sprancene. Apoi, este bine diluat cu vârful degetelor, până când nu va fi aplicat machiaj. Efectul optic va face ochii să se ridice.

Make-up trucuri: ridica o spranceana

The Beauty Department

  1. Prelungește viața ta de rimel pentru a genelor: atunci Când observați că dvs. de rimel uscat înainte de timp (ceva de foarte multe ori în timpul verii), se toarnă în interiorul câteva picături de lacrimi artificiale pentru ochi. În afară de faptul că acestea sunt inofensive pentru contactul cu ochii, ei prelungesc viața ta măști, atunci când aveți nevoie cel mai mult.

curatatorie rimel

  1. Rimel pentru sprâncene: nu scăpați de rimel, care, de îndată ce ați aplicat acest truc, cu siguranta s-au uscat. Se spală perie pentru a îndepărta complet resturile de rimel pentru gene și să le utilizeze pentru a strînge o sprânceană. Pentru aceasta, puteți scufunda lor maro fard de pleoape (amintiți-vă: întotdeauna câteva nuanțe mai ușoare decât la sprancene) și clema sau vaselina pentru a le face să arate perfect.