Cum pentru a elimina ridurile profunde

Cum pentru a elimina ridurile profundeCu trecerea timpului vor forma liniile de expresie sau riduri, care sunt lent în creștere în număr și profunzime, până când veți obține pentru a fi destul de adânc, ceva ce nimeni nu vrea să fie.

Acest lucru nu este o obsesie sau pierde stima de sine, prin trecerea timpului și reflexele lui, dar dacă putem obține pentru a atenua cât mai mult posibil aceste branduri și, de fapt, pentru a evita riduri este mult mai bine. Ceva care este de multe ori face astăzi este să se utilizeze medicamente care sunt eficiente (ar trebui să fie întotdeauna indicată și aplicate de către un profesionist medical), cu siguranță, în plus față de îndepărtarea ridurilor eliminat expresivitate, ceva pentru nimic nu este de dorit.

Cum pentru a elimina ridurile profundasTampoco nu poate ignora faptul că tratamentele sunt costisitoare. Cu toate acestea, există un număr mare de tratamente naturale care ajunge să eliminați riduri profunde, fără a fi nevoie să investească o avere, fără a pierde expresivitatea, și obținerea de rezultate excelente. Să ne uităm un pic mai mult de a face, și de ce nu, că nu trebuie să facem.

7 cele mai bune moduri de a elimina ridurile profunde

  1. Evita sa te expui la soare.

Se pare un pic evident, dar este deci, cea mai bună soluție este de a evita problema. Pentru că ne va oferi pielii o ingrijire adecvata, cu un stil de viață pentru a se potrivi. În primul rând, nu trebuie să ne expunem la soare, în orice moment, fără a utiliza de protecție.

Nu este că soarele este complet rău, dar trebuie să reglementeze efectele sale, evitând la maxim efectele negative. Pentru acest motiv vom folosi întotdeauna protecție, cu un accent mai mare, în vara, desigur. Un alt punct fundamental pentru a avea grijă de pielea și pentru a evita ridurile nu fumez. Fumul de țigară dăunează întregului organism, inclusiv pielea. Menține pielea curată și bine hidratat, somn la ore adecvate, și un regim alimentar bine echilibrat, așa cum vom vedea mai profund în următorul punct, sunt de bază.

  1. Ia vitamina C, K și E.

Un regim alimentar adecvat oferă vitamine necesare pentru organismul nostru în toate elementele sale pentru a funcționa corect. Cu toate acestea, trebuie să facă accentul pe unele vitamine pentru a preveni aparitia ridurilor, care apoi vor fi profunde. Vitamina E este esențială, deoarece este un antioxidant.

Pentru acest motiv, combate radicalii liberi, care sunt, printre altele, responsabil de procesul de îmbătrânire. Celelalte vitamine, care este esențială pentru evitarea ridurilor este vitamina C. acțiune de vitamina C, care ne interesează pentru a evita aparitia ridurilor este capacitatea sa de a repara colagen, care dă structura a pielii. Vitamina K, care este la fel de important în procesele vasculare, previne micile vase de sange din pleoape să se deterioreze, astfel încât se evită urât pungile de sub ochi. Vitamina E se gaseste in cantitati mari in seminte si nuci, vitamina C în citrice și alte fructe și legume, și vitamina K, în toate legumele de verde intens, cum ar fi broccoli.

  1. Masca de iaurt, fructe și miere.

7 cele mai bune moduri de a elimina ridurile profundeÎn toate cazurile se va aplica o masca, este important să se spele pe față și de fiecare dată, de asemenea, exfoliarlo în mod adecvat. Vom pregăti amestecul în felul următor: o lingura de iaurt natural (fără coloranți, conservanți sau arome), o lingura de miere naturală, o lingura de suc de portocale, și un sfert de ceașcă de banane. Bananele pe care le vom folosi sunt bine matură, și vom anula cu o furculiță, astfel încât să fie capabili să se integreze foarte bine la pregătire.

Se amesteca bine pana cand crema este bine uniformă. Se aplică cu mâinile frumos si curat pe față și lasă să acționeze 20 de minute. Se indeparteaza cu apa calduta. Aceasta masca nu numai că va combate ridurile, dar, de asemenea, actioneaza asupra porilor foarte deschis, hidratează și hrănește. Aceasta masca ne va arăta lor efecte fabuloase dacă am aplica de trei ori pe săptămână.

  1. Masca de albus de ou, miere și fructe.

Aceasta masca în afară de a fi extrem de eficient, are un efect destul de rapid. Dacă doriți să arate foarte bine, aceasta este o soluție care să ne placă foarte mult, deoarece este, de asemenea, baratísima. Vom amesteca un albus de ou cu o lingura de miere si o lingura de suc de lamaie sau portocaliu, în funcție de preferință (sau ceea ce în momentul de față avem la domiciliu). Se amestecă foarte bine și se aplică cu mâna pe fața foarte curată. Lasă-l 20 de minute și se îndepărtează cu apă caldă. Pentru un efect mai bun, mai ales dacă avem nevoie de un efect rapid, vom da o ultima clătire cu apă de trandafiri. Deși am recomanda pentru un efect rapid, este ideal să-l folosească apoi de două ori pe săptămână pentru a asigura rezultate.

  1. Masca de morcovi, iaurt si lamaie.

Aceasta minunata masca este necesar pentru a avea în casă un procesor, sau dar putem grătar morcovi, dar cu o răzătoare foarte fin. Am de gând pentru a procesa sau de a rade doi morcovi și adăugați-le la o lingura de iaurt natural, fără conservanți sau aditivi de orice fel; si o lingura de lamaie. Se amestecă foarte bine și se aplică pe față curată. Lasă să acționeze 15 minute și se îndepărtează cu apă caldă. Cu două sau de trei ori pe săptămână, aplică-l, veți vedea rezultate foarte vizibile.

  1. Masca de banane și ulei de măsline.

Aceasta este o masca, care este foarte ușor de a face și, de asemenea, dă rezultate foarte curând. Ceea ce vom face este de a anula cu o furculita de-a patra banane foarte coapte, se adaugă un pic de ulei de masline. Se aplică și se lasă timp de o jumătate de oră. Se indeparteaza cu apa calduta. Putem repeta de trei ori pe săptămână.

  1. Aloe vera și ulei de măsline.

Vezi de asemenea șiAmbele componente ale noastre de tratament sunt excelente separat, dar împreună ele spori. Am de gând să taie o jumătate de frunză de aloe vera, se scoate cu un cutit pe margini cu spini, și-a deschis la mijloc. Ca și amar gel transparent pe interior, ceea ce am de gând să se amestece cu o lingura de ulei de masline. Vom aplica aceasta masca in fiecare seara timp de 15 minute și se îndepărtează cu apă călduță din belșug. Aceasta masca este foarte simplu, baratísima dacă ne-am acasa o planta de aloe, și extrem de eficient.

Vezi de asemenea și:

  • Cum de a elimina ridurile de sub ochi
  • 6 masti de fata antirid natural
  • Acasă căi de atac și măști pentru cercurile intunecate de sub ochi